הגידול

שיטת יישום

מועדים

כמויות

אבטיח ומלון

דרך מערכת השקיה

  1. סיום חנטה\פרי בגודל לימון,
  2. כעבור 14 יום
  3. כעבור 21 יום

0.6 – 0.8 ליטר\דונם לטיפול

גזר

ריסוס עלוותי

טיפול ראשון ב7 עלים, אחריו שני טיפולים בהפרש 21 ימים

1 ליטר\דונם לטיפול

בצל (לגידול יבש)

ריסוס עלוותי

  1. 2-3  עלים
  2. 4-5  עלים
  3. 6-7  עלים

1 ליטר\ד' לטיפול

פלפל ועגבניות בחממה

מערכת השקיה

  1. עם שתילה
  2. עם חנטת גל ראשון
  3. המשך טיפולים עוקבים כל 30 ימים

1 ליטר\ד' לטיפול,

 עד 6 טיפולים למחזור גידול

ירקות ירוקים ותבלינים

מערכת השקיה\ריסוס

  1. עם שתילה דרך המים
  2. כל 15 ימי גידול בריסוס

1 ליטר לדונם בטיפול ראשון.

0.2-0.5 ליטר\ד' בטיפולי הריסוס העוקבים