דילוג לתוכן

משלוח חינם בכל הזמנה

הכל פורח בחנות של עמיר בכפר סבא

KF10 1 ליטר דשן אוגרני חסכוני מבית VGI
לשיפור גדילה של צמחים ולהגברת פוריות הקרקע

70.00 340.00 

KF-20 1 ליטר
ביו-סטימולנט מרוכז רב-תכליתי להזנת הקרקע והצמח

190.00 2,950.00 

לשיפור מבנה הקרקע והעלאת הפוריות. מחליף הומוס יבש

54.00 119.00 

אצל עמיר סניף כפר סבא – שיווק והשקעות בחקלאות הכל פורח. אנחנו כבר יודעים – כשמוכרים מוצר שנותן עבודה ומראה תוצאה זה פשוט –  כולם באים לקנות. כי כל התכשירים של VGI פשוט משתלמים לגינה, ומביאים רווח נקי ישר לכיס של החקלאי 💰 עם KF, דישון ביוסטימולנטי טבעוני 100% אורגני, אי אפשר להתבלבל.

אנחנו ב-VGI ממש שמחים לספק את לעמיר את חומרי הדישון הכי טובים שיש – כי אנחנו רואים מחוץ לחנות את התוצאות שמדברות בעד עצמן. כשהכל פורח ויפה, האדניות שמחות, והסנדלר שלנו ממש לא הולך יחף!

מה תמצאו אצל עמיר בחנות?

 KF Garden & Balcony – דשן בסיס מינרלי עם מרכיבים אורגניים צמחיים המותאם במיוחד לגינות במצעים מנותקים ולגידול רב שנתי ועונתי. הרכב ייחודי – נבדק ונוסה על מכלים ומצעים מנותקים.

KF-Macro boost – הוא פורמולה ייחודית וחדשנית של רכיבי הזנה: מכיל חומרי הזנה ממקור צמחי, ביו סטימולנטים ואצות מתוצרת VGI, החנקן בתכשיר ממקור אורגני (חלבון בצורה של חומצות אמינו חופשיות), פפטידים קצרי שרשרת ומלח אשלגן .

KF-GUARD  – תכשיר טבעי בעל פעילות משולבת לשיפור צימוח, חיזוק עמידות הצמח והגנה ממזיקים.

KF-30 – התכשיר הקלאסי ביותר מבית היוצר של VGI, שמתאים בעיקר לגינות פרטיות. ביוסטימולנט טבעי שאינו יוצר את התמכרות הקרקע. 

KF-10 – התכשיר המרוכז והעוצמתי ביותר מבית היוצר של VGI, שמתאים בעיקר לגינות לקרקע חקלאית ושטחים גדולים. ביוסטימולנט טבעי שאינו יוצר את התמכרות הקרקע, שמתאים גם לגננים פרטיים בתנאי שטח מסוימים.

וכמובן, מגוון ציוד חקלאי ברמה הגבוהה ביותר שיש.

קיבלתם השראה ובא לכם גם לטפח גינה יפה? מצוין, מוזמנים לדבר איתנו, ותקבלו הכוונה מקצועית ונדיבה מחברי הצוות שלנו. לכל שאלה ניתן ליצור קשר.

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

איך לגדל עצי זית מצליחים ומשגשגים?

תראו את המטע היפהפה של ראמז שצומח בירוק כהה ועשיר, בזכות ריסוס ראשוני של KF OLIVE שלנו! הפעם הוא בחר לרסס אותו יחד עם KF LION, וכבר אחרי שבוע וחצי

צמחיים ביתיים ואיך לדשן אותם

הוראות יישום KF-30 בצמחים ביתיים

ככלל, כל חומרי ההזנה מסדרת KF מתאימים לכל סוגי הצמחים באשר הם, ואינם פוגעים/שורפים/צורבים את הצמחים. גם בדישון עודף. דרכי יישום ניתן ליישם הן בהגמעה לשורשים, הן בריסוס עלוותי והן

שיטות הדישון השונות, ומתי להשתמש בכל שיטה

לאורך השנים התפתחו שיטות דישון שונות, לכל אחת היתרונות שלה. חברת VGI פיתחה ליין עשיר של מוצרי דישון לחקלאים ולגינות ביתיות, שלכולם אותו בסיס – דשן ביו סימולנטים איכותי.

איך לגדל מרווה בגינה?

המרווה היא אחד הצמחים בעלי הסגולות הטובות ביותר בטבע. תראו למשל את הגינה ששתל אביב מפרדס חנה ארבעה חודשים בלבד לפני צילום הוידאו, והאמת היא שיש בה כל טוב: פפאיה,

חיפוש באתר