דילוג לתוכן

משלוח חינם בכל הזמנה

המומחים בגינון מירכא ממליצים – רק KF לעציצים

KF10 1 ליטר דשן אוגרני חסכוני מבית VGI
לשיפור גדילה של צמחים ולהגברת פוריות הקרקע

70.00 340.00 

KF-20 1 ליטר
ביו-סטימולנט מרוכז רב-תכליתי להזנת הקרקע והצמח

190.00 2,950.00 

KF-30 1 ליטר
ביו-סטימולנט רב-תכליתי להזנת הקרקע והצמח בגינה

61.00 115.00 

המומחים בגינון מירכא ממליצים – רק KF לעציצים

עציצים יפים ובריאים מצריכים השקעה, זה נכון, אבל לא כמו שאתם חושבים. החוכמה האמיתית בגידול עציצים שישגשגו ויפרחו כל השנה הוא בהזנה נכונה. גנן מסור ואכפתי צריך רק דבר אחד לצידו – חומרי דישון והזנה ביו-סטימולנטים טבעיים, שיעזרו לו יד ביד להפריח את השממה ולגלות עולם שלם של צמיחה ובריאות איתנה.

ראמז מועדי, חברנו היקר ממשתלת ‘אמא אדמה’, כבר יודע – החומרים של KF הם רווח נקי.

רק תראו את התאנים, הגפנים והפלפלים החריפים שגדלים אצלו לתפארת, ונמכרים כמובן במהירות מסחררת. הרי אי אפשר לעמוד בפני עציץ נהדר לבית או למתנה, כשרואים את הגובה, העלווה הירוקה והצמיחה המופלאה של העציצים של ראמז, שכולם תוצאה של שימוש ב-KF-Garden & Balcony בשילוב עם KF-30 המוכר והאהוב.

ה-KF-30 הוא ביו-סטימולנט רב-תכליתי להזנת הקרקע והצמח בגינה.

תכשיר הזנה אורגני וותיק, מוכר ופופולרי מאוד. הבחירה האולטימטיבית לכל המבקש לטפח גן פורח לאורך כל השנה תוך שימוש בתכשירים ידידותיים לסביבה ולאדם.

KF-30 מותאם במיוחד לשימוש בגינות ביתיות דרך מערכות השקיה בטפטוף או התזה וכן בריסוס והגמעה, מגביר את קליטת המינרלים מהקרקע ואת יכולת הצמח לעשות בהם שימוש, ומשפר את הצמיחה ואת המראה החיוני והירוק של הצמח.

תכשיר ה-KF-Garden & Balcony, שחוזר אלינו במארז חדש, הוא דשן בסיס מינרלי עם מרכיבים אורגניים צמחיים המותאם במיוחד לגינות במצעים מנותקים, הידרופוניקה ולגידול רב שנתי ועונתי. מזה הידרופוניקה? בקיצור ולעניין, שיטת גידול צמחים ללא אדמה.

ראמז היקר שלנו מצביע על העובדות בשטח – KF הוא רווח נקי. ב-100 שקלים בלבד אפשר לרכוש את שני המוצרים וליהנות משילוב מנצח של הזנה טבעית, טבעונית והכי נכונה לצמחים שלכם. בייחוד בימים החמים, בהם הצמח שלכם זקוק להרבה יותר הגנה והזנה, ה-KF עושה את העבודה.

רוצים את אחד העציצים של ראמז? מעדיפים לגדל לבד ולחזות בפלא? צרו איתנו קשר ואנו ננחה אתכם באהבה.

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

הגישה המקצועית שלנו ב-VGI לגידול הידרופוניקה

בניגוד לאדמה, גידולים הידרופוניים נסמכים על תמיסות הזנה לאספקת כל יסודות ההזנה החיוניים לצמיחתם. על מנת להקל בדימוי, אנחנו אוהבים להקביל את זה לאינפוזיה, המהווה תחליף למערכת העיכול של האדם

תבלינים בגידול הידרופוני

הידרופוניקה

מהי הידרופוניקה? מקור המילה הידרופוניקה ביוונית: הידרו = מים פוני = עבודה. מכאן שהכוונה במילה הידרופוניקה היא שיטת גידול צמחים מבוססת על מים. כל עבודת הזנת הצמח מתבצעת באמצעות מים.

אשכוליות גדלות אחרי דישון עם KF

איך דישון עם KF עוזר לגידול עצי הדר, לימון ואשכוליות

דשן KF30 הוא הפתרון המושלם לשיפור גידול עצי הדר, לימון ואשכוליות. כאשר מדובר על גידול צמחים, אנו מחפשים תמיד פתרונות ושיטות שיבטיחו גינה פורחת, בריאה ועתירת יבול.אמיר, גנן ביתי נלהב,

דשן VGI למדשאות בקבוקים

איך לשמור על דשא ירוק ומטופח

הידעתם? הדשא קיים כבר מיליוני שנים, ושרידים שלו נמצאו אפילו בצואה מאובנת של דינוזאורים! כלומר, גם להם היה כנראה טעם טוב באסתטיקה ובתזונה. לדשא חשיבות אסתטית גדולה, והוא משמש לקישוט

חיפוש באתר