דילוג לתוכן

משלוח חינם בכל הזמנה

מדשאות מהממות שטופלו ב-KF

KF10 1 ליטר דשן אוגרני חסכוני מבית VGI
לשיפור גדילה של צמחים ולהגברת פוריות הקרקע

70.00 340.00 

KF-20 1 ליטר
ביו-סטימולנט מרוכז רב-תכליתי להזנת הקרקע והצמח

190.00 2,950.00 

KF-30 1 ליטר
ביו-סטימולנט רב-תכליתי להזנת הקרקע והצמח בגינה

61.00 115.00 

מדשאות מהממות שטופלו ב-KF

אחד הדברים המאכזבים ביותר בבית עם גינה היא המדשאה. לא פעם, על אף שעות של השקעה מדיי חודש בגיזום טיפוח והשקייה של המדשאה, עם שומרת על מראה מוזנח ועלוב.

למעשה, נדיר לפגוש במציאות מדשאות שנראות כמו בסרטים, וכשפוגשים אותן, המבקרים בבית נוטים להתלהב ולהחמיא. מדשאה בריאה היא אלמנט קורן שמשדרג את כל הבית.

אחד האנשים שזכה לשדרוג משמעותי של המדשאה שלו לאחרונה הוא פרופ’ זיו רייך.פרופ’ רייך מספר שהוא משתמש ב-Kf Serfico מזה כחודש בלבד, ושהגיע לתכשיר “במקרה”. בסרטון ששלח לנו ניתן לראות דשא חזק וצומח בצבע ירוק בוהק, ללא קרחות. פרופ’ רייך מיישם את הדשן בריסוס וממליץ, לכל מי שיכול, לעשות כמוהו ובכך להפוך את הגינה שלו לג’ונגל.

לא רק המדשאה של פרופ’ רייך נהנית מהתכשירים של VGI. גם מדשאת האצטדיון בראשון-לציון מטופלת בKf-10 וב-Serfico. האצטדיון מתגאה בדשא חזק ובריא ומתמוגגים מהריח ומהמראה.

הוידאו לא עובד? לחצו כאן.

גם רון הגנן ממושב מגשימים, מספר לנו בסרטון ששלח כי הדשא קם לתחייה מאז שהתחיל לרסס אותו בדשן kf serfico. רון מעיד כי השיפור מטורף וכי לא שמר תמונות של המצב לפני משום שלא האמין שיגיע לכזו תוצאה.

הוידאו לא עובד? לחצו כאן.

גם הסוסים בגינתו של רובי נהנים מהדשא הבריא והמזין. רובי מיישם את הדשן לדשא של serfico במדשאה ללא חשש, משום שהדשן טבעי לחלוטין, אינו רעיל ואינו מסוכן. ומי יכול להעיד טוב יותר על איכות הדשא, מאשר הבהמות שאוכלות ממנו בהנאה צרופה?

הוידאו לא עובד? לחצו כאן.

אנו מזמינים גם אתכם להינות מסדרת המוצרים של VGI שתוכל לשדרג את המדשאה שלכם עשרות מונים!

צרו עמנו קשר ונתאים לכם את הטיפול המתאים ביותר.

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

הגישה המקצועית שלנו ב-VGI לגידול הידרופוניקה

בניגוד לאדמה, גידולים הידרופוניים נסמכים על תמיסות הזנה לאספקת כל יסודות ההזנה החיוניים לצמיחתם. על מנת להקל בדימוי, אנחנו אוהבים להקביל את זה לאינפוזיה, המהווה תחליף למערכת העיכול של האדם

תבלינים בגידול הידרופוני

הידרופוניקה

מהי הידרופוניקה? מקור המילה הידרופוניקה ביוונית: הידרו = מים פוני = עבודה. מכאן שהכוונה במילה הידרופוניקה היא שיטת גידול צמחים מבוססת על מים. כל עבודת הזנת הצמח מתבצעת באמצעות מים.

אשכוליות גדלות אחרי דישון עם KF

איך דישון עם KF עוזר לגידול עצי הדר, לימון ואשכוליות

דשן KF30 הוא הפתרון המושלם לשיפור גידול עצי הדר, לימון ואשכוליות. כאשר מדובר על גידול צמחים, אנו מחפשים תמיד פתרונות ושיטות שיבטיחו גינה פורחת, בריאה ועתירת יבול.אמיר, גנן ביתי נלהב,

דשן VGI למדשאות בקבוקים

איך לשמור על דשא ירוק ומטופח

הידעתם? הדשא קיים כבר מיליוני שנים, ושרידים שלו נמצאו אפילו בצואה מאובנת של דינוזאורים! כלומר, גם להם היה כנראה טעם טוב באסתטיקה ובתזונה. לדשא חשיבות אסתטית גדולה, והוא משמש לקישוט

חיפוש באתר