דילוג לתוכן

משלוח חינם בכל הזמנה

מהפכה של פריחה לעץ הלימון של רחל

KF10 1 ליטר דשן אוגרני חסכוני מבית VGI
לשיפור גדילה של צמחים ולהגברת פוריות הקרקע

70.00 340.00 

KF-20 1 ליטר
ביו-סטימולנט מרוכז רב-תכליתי להזנת הקרקע והצמח

190.00 2,950.00 

לשיפור מבנה הקרקע והעלאת הפוריות. מחליף הומוס יבש

54.00 119.00 

הסרטון שאנחנו עומדים לשתף איתכם הפעם ריגש אותנו מאוד. מדוע? קודם כל כי לראות פריחה גדולה ובמיוחד פרי ענק – עושה לנו טוב על הלב. אנחנו אנשים שאוהבים טבע, מחוברים אליו, מרגישים תחושת שליחות אמיתית ולכן פידבק חיובי כזה כמו שאנחנו עומדים להראות לכם – משמח אותנו מאוד.

תראו, רחל מספרת בסרטון שהיא מגדלת עץ לימון כבר 17 שנה. 17 שנה היו לימונים פה ושם, מדי פעם יותר, מדי פעם פחות, אבל אף פעם לא הרבה ואף פעם לא בגדלים משמעותיים.
ואז רחל התחילה להשתמש ב-KF, וזה מה שיש לה לספר:

“השנה השתמשנו בחומר שנקרא KF SERFICO והשתמשנו רק פעם אחת, והלימונים התחילו לתפוח. תראו איזה גודל!” אומרת רחל תוך צילום הלימונים ומוסיפה: “תמיד הם היו קטנטנים… והענפים התחילו לקרוס מרוב כובד. אני ממליצה בכל הלב להשתמש בחומר הזה!”.

זו הזדמנות להזכיר שאנחנו כאן בשבילכם והכנו עבורכם בעבר את המדריך השלם: כך מגדלים עץ לימון בגינה

לסיכום, כשעובדים עם KF ניתן בהחלט לצפות לצמיחה מדהימה בגינה ובעצי הלימון בפרט. כמובן שחומרי הדישון שלנו מצוינים ומתאימים לעוד מגוון ענק של עצים, כל העצים, מתפוזים ופומלה ועד זיתים וגפנים.

לכל שאלה אנו מזמינים אתכם לפנות אלינו. בשבילכם בכל עת. צרו איתנו קשר דרך עמוד יצירת הקשר או באמצעות דף הפייסבוק שלנו.

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

איך לגדל עצי זית מצליחים ומשגשגים?

תראו את המטע היפהפה של ראמז שצומח בירוק כהה ועשיר, בזכות ריסוס ראשוני של KF OLIVE שלנו! הפעם הוא בחר לרסס אותו יחד עם KF LION, וכבר אחרי שבוע וחצי

שיטות הדישון השונות, ומתי להשתמש בכל שיטה

לאורך השנים התפתחו שיטות דישון שונות, לכל אחת היתרונות שלה. חברת VGI פיתחה ליין עשיר של מוצרי דישון לחקלאים ולגינות ביתיות, שלכולם אותו בסיס – דשן ביו סימולנטים איכותי.

איך לגדל מרווה בגינה?

המרווה היא אחד הצמחים בעלי הסגולות הטובות ביותר בטבע. תראו למשל את הגינה ששתל אביב מפרדס חנה ארבעה חודשים בלבד לפני צילום הוידאו, והאמת היא שיש בה כל טוב: פפאיה,

ניקיון מערכות מים והשקיה

טיפול יעיל במערכות מים ושיפור פוריות הקרקע

ניקיון מערכות מים וטיפול בחומציות ומרקם הקרקע – פתרון כפול עם KF-Eco acid ו-KF-Leon טיפוח גינה, מטע או כרם מתחיל לא רק בבחירת הצמחים או העצים – אלא באיכות הקרקע

חיפוש באתר