ביו סטימולנטים של VGI לשיפור מוצקות של פרי ויציבות קליפה בפירות .
במהלך העשור האחרון הצטבר ידע מקצועי נרחב שמראה כי יישומי ריסוס משולבים של KF 10, תכשירי מיקרו אלמנטים ו KF Amino בשלבים פנולוגיים מסוימים של גידול פירות, יעילים לשיפור מוצקות פרי, מניעת סידוק, שיפור יציבות קליפה, וכן שיפור צבע ציפה פנימי וצבע חיצוני.
להלן המלצות לפי סוג גידול:
הגידול | שלבים פנולוגיים | סוג תכשיר | ריכוז | הערות | מדרג ההמלצה |
תפוח, אפרסק, נקטרינה, משמש |
|
KF Amino
KF 10 + KF Macro Boost KF 10 + KF Amino |
1%
0.5 +0.5 0.5 +0.5 |
מומלץ לשלב יישומי KF 10 או KF Leon בהגמעה. לאחר שבירת צבע מומלצים שני יישומי ריסוס עוקבים בהפרש 10 ימים. | פרמיום |
אגס |
|
KF 10+KF Amino
KF 10 ּ ּ + KF Macro Boost |
0.5 +0.5
0.5+0.5 |
מומלץ לשלב KF 10 או KF Leon בהגמעה. | פרמיום |
אבוקדו |
|
KF AMINO
KF 10+KF Amino KF 10+KF Macro Boost |
1%
0.5+0.5 0.5+0.5 |
מומלץ לשלב KF 10 או KF Leon בהגמעה. | פרמיום |
ענבי מאכל |
|
KF Amino
KF 10+KF Amino ּ KF 10+KF Amino |
1%
0.5+0.5 0.5+0.5 |
מומלץ לשלב יישומי KF 10 או KF Leon בהגמעה. לאחר שבירת צבע מומלצים שני יישומי ריסוס עוקבים בהפרש 10 ימים. | פרמיום |